40 de furturi comise de reţeaua ce opera în Prahova şi Dâmboviţa

Mihai Ciobanu -

40 de furturi comise de reţeaua ce opera în Prahova şi Dâmboviţa

În cursul zilei de 09 martie, poliţiştii prahoveni au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Prejudiciul este estimat la 200.000 de lei. Au fost aduse la audieri 31 de persoane.

În cursul zilei de 09 martie 2016, polițiștii de investigații criminale din Inspectoratul Județean de Poliție Prahova au efectuat 17 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din autovehicule și din societăți comerciale. Perchezițiile au vizat locații din județele Prahova și Dâmbovița.

Din cercetări, se pare că persoanele bănuite, începând cu luna decembrie a anului trecut, ar fi săvârșit 40 de furturi din autovehiculele de transport marfă și depozitele unei societăți comerciale. Prejudiciul creat este estimat la aproximativ 200.000 lei.

31 de persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri. Polițiștii au ridicat de la locuințele acestora produse alimentare, cosmetice și electrocasnice susceptibile a proveni din activitatea infracțională. De asemenea, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor 3 autoturisme. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. La activități au participat și jandarmi.