Gazeta de Prahova

Ziua Comunei Rîfov – dedicată prieteniei

Life

Daniel Dimache

Tradiţia începută de primarul Costin Cazanciuc, în anul 2017, când a inaugurat Ziua Comunei Rîfov, de Sfântă Mărie, va continua cu şi mai mare amploare anul acesta. Pe 15 august, va avea loc ediţia a doua a sărbătorii comunei Rîfov. Cu acest prilej, vor ţine concerte artişti de execepţie: Emilia Ghinescu, Nicu Paleru, Constantin Enceanu, Liviu Puştiu, Lavinia Pârva, Vali de la Ploieşti, Emilia Florea. Pentru marea sărbătoare sunt pregătite şi alte surprize, printre care şi focul de artificii de la miezul nopţii.
Ziua comunei Rîfov este denumită şi Ziua Prieteniei, păstrându-şi bineînţeles specificul şi anul acesta. Primarul Costin Cazanciuc lansează îndemnul ca, la sărbătoare, fiecare participant să pregătească pentru cel mai bun prieten un dar simbolic în cinstea acestui sentiment care leagă oamenii şi ne face frumoasă viaţa împreună. La prima ediţie a Zilei Prieteniei, vă amintim, primarul comunei Rîfov a făcut cadou preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, unul dintre invitaţi, un cocoş roşcat şi pintenat, de toată frumuseţea, dând startul tradiţiei. 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline