Minune: geanta cu bani pierdută la Păuleşti s-a întors la posesori!

Daniel Dimache -

Minune: geanta cu bani pierdută la Păuleşti s-a întors la posesori!

Sâmbătă, 18 august, polițiștii din comuna Păulești au fost sesizați de către o femeie din localitate, în vârstă de 81 de ani, despre faptul că a găsit o sumă de bani într-o geantă aruncată lângă niște tomberoane pentru colectare selectivă.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că geanta nu conținea acte sau documente care să poată duce la identificarea proprietarului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a anunţat prin mass-media acest fapt şi l-a solicitat pe posesorul genţii sau pe oricine are informaţii despre cine ar fi acesta să se adreseze Poliţiei Păuleşti.

Ei, bine, Poliţia judeţeană informează că posesorii genţii sau prezentat şi au făcut dovada că obiectul pierdut le aparţine. Este vorba despre un cuplu din localitate care sunt extrem de fericiţi. Noi credem că e vorba de o minune, mai ales că se petrece în vremurile noastre şi faptul că o doamnă în vârstă a făcut acest nobil gest nu e întâmplător. Numai cineva născut şi crescut în alte vremuri putea face asta. Cinste comunităţii din Păuleşti, că are asemenea oameni în mijlocul său!