5-6 iulie, Zilele prieteniei Bergenbier la Ploieşti

Redactia -

5-6 iulie, Zilele prieteniei Bergenbier la Ploieşti

Mâini în aer, atmosferă incediara, trupe alese pe sprânceană, ore întregi de muzică plină de forță și multă bere băută alături de prieteni sunt elementele care compun cea mai mare manifestare muzicală din vara 2014: „Zilele Prieteniei Bergenbier”. Turneul care până acum a strâns mii de oameni în Iași, Cluj, Craiova și București, ajunge pe 5 și 6 iulie la Ploiești, în Parcul Olimpia, cu începe de la ora 16:00.

Moebius, The Speakers, Niște Băieți, SKA’NK, ZOB si Paraziții sunt trupele care promit să facă Parcul Olimpia din Ploiești neîncăpător în ziua de sâmbătă, 5 iulie, și să ofere publicului un show plin de forță și ritm. Weekend-ul prietenilor va continua și în ziua de duminică, 6 iulie, când vom cânta împreună cu trupele Up to Eleven, The Pixels, Ultimu’ Nivel, Mihai Mărgineanu & Band, R.O.A. si Vița de Vie. Intrarea în ambele zile de concert este liberă!

Turneul „Zilele Prieteniei Bergenbier” a debutat la Iași pe 7-8 iunie cu un eveniment care a închis strada principală a orașului datorită numărului mare de participanți și a încântat publicul din Cluj pe 15 -16 iunie. Craiova a fost următorul oraș care s-a bucurat de „Zilele Prieteniei Bergenbier”, unde aproximativ 30.000 de oameni s-au împrietenit și au dansat pe muzica lui Mihai Mărgineanu și a band-ului său, dar au și strigat în cor „Ne Place”, alături de R.O.A. Concertele de la Craiova s-au încheiat cu un show marca Paraziții, care a trasformat Piața Prefecturii în cea mai mare scenă, în care publicul cânta la unison cu cei trei membrii ai trupei.

 

Piața Constituției din București a fost gazda celui mai mare eveniment din weekend-ul 28 – 29 iunie. 60.000 de oameni s-au împrietenit și au cântat într-un singur glas cu cele 15 trupe care au urcat pe scenă, într-o atmosferă incendiară. R.O.A., Vița de Vie, Șuie Paparude sau Paraziții s-au numărat printre trupele care au ridicat mii de mâini în aer și au cântat împreună cu publicul cele mai cunoscute piese din repertoriu.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor, ploieștenii vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive. După show-ul de la Ploiești, alte 5 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța.

 

Ca și în 2013, „Zilele Prieteniei Bergenbier” încurajează muzica bună, dar și trupele prietene locale care au ocazia să se afirme pe scenă. În fiecare oraș în care evenimentul „Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă, ploieștenii îi pot asculta pe: The Speakers și Moebius, iar duminică, trupele Up to Eleven și The Pixels sunt programate să deschidă evenimentul.

 

Pentru că putem fi cu toții mai buni, mai buni prieteni, te așteptăm în Parcul Olimpia pe 5 și 6 iulie, la „Zilele Prieteniei Bergenbier”, pentru a sărbători împreună prietenia si muzica de calitate, și să cinstim un pahar de Bergenbier alături de cei mai talentați artiști ai momentului.