6 case ANL se vor construi în Vălenii de Munte. Vezi detalii

Redactia -

6 case ANL se vor construi în Vălenii de Munte. Vezi detalii

Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) demarează procedura de contractare a 6 case, care vor fi construite prin programul “Locuinţe prin credit ipotecar”, în Strada Alexandru Donici din Vălenii de Munte (judeţul Prahova).

Casele se vor construi pe parcele individuale, cu suprafeţe desfășurate cuprinse între 145,80 şi 164,00 m.p., cu regim de înălțime parter+mansardă, şi au preţuri cuprinse între 60.248 şi 69.568 de euro (TVA inclus). Proiectul cuprinde locuinţe cu 3 camere (o cameră de zi şi două dormitoare), dependinţe (bucătărie, grup sanitar, baie, terasă exterioară), curte deschisă, loc de parcare, alee pietonală; 4 dintre case au garaj pentru autoturism.

Viabilizarea terenului pe care se vor construi locuinţele (reţelele de utilităţi, drumul de acces, spaţiile verzi şi iluminatul public) va fi asigurată de Primăria orașului Vălenii de Munte, din fonduri proprii.

Detalii privind proiectul şi procedurile de achiziţionare a unei locuinţe în strada Alexandru Donici (Vălenii de Munte) pot fi furnizate de:

– reprezentantul ANL din teritoriu, Manole Nacu (tel. 0729.880.929)

– Biroul Relaţii cu Publicul al ANL (tel. 021.320.61.22, de luni-până joi, în intervalul orar 08:00-16:30; sau vineri, între orele 08:00-14:00; site-ul www.anl.ro.).

* * *

Pentru a se înscrie, în vederea achiziţionării unei locuinţe construite prin programul derulat de ANL “Locuinţe prin credit ipotecar”, solicitantul trebuie să parcurgă următoarele etape:

  1. 1.Înscrierea în baza de date a ANL, care se poate face online, accesând link-ul http://www.anl.ro/ro/cerereinscriere/ sau prin completarea şi transmiterea unui formular obţinut de la oficiile poştale la sediul ANL din Bd. Unirii nr. 61, bloc F3, sector 3, Bucureşti, cu confirmare de primire.
  2. 2.Completarea unei cereri, transmisă la adresa de e-mail [email protected] sau prin poştă, la sediul ANL, în care acesta îşi exprimă opţiunea pentru achiziţionarea unei locuinţe în amplasamentul din Strada Alexandru Donici, orașul Vălenii de Munte (judeţul Prahova) .

Perioada de înscriere pentru persoanele interesate de acest proiect şi de achiziţionarea unei locuinţe prin programul derulat de ANL în strada Alexandru Donici orașul Vălenii de Munte (judeţul Prahova), este 24 noiembrie – 8 decembrie 2014.

***

Programul Locuinţe prin credit ipotecar se adresează tuturor persoanelor cu cetăţenie română, care au împlinit vârsta de 18 ani şi care doresc să cumpere o locuinţă construită prin ANL. Pentru a putea achiziţiona o locuinţă prin acest program, solicitantul are nevoie de finanţare, reprezentată de un avans (depus de acesta) şi de un credit ipotecar, contractat de la băncile partenere în program. Locuinţele urmează să fie construite pe terenuri date în folosinţă gratuită ANL, de către autorităţile publice locale, pe durata execuţiei lucrărilor.