67 de poliţişti au depus jurământul la sediul IJP Prahova

Redactia -

67 de poliţişti au depus jurământul la sediul IJP Prahova

Polițiștii declarați admiși la concursul organizat de Ministerul Afacerilor Interne pentru ocuparea unor funcții vacante pe specializările ordine publică și poliție rutieră au depus Jurământul de Credință la sediul I.J.P. Prahova

Joi, 19 ianuarie 2017, cei 67 de polițiști care au fost declarați admiși la concursul organizat de Ministerul Afacerilor Interne pentru ocuparea unor funcții vacante, cu recrutare din sursă externă și reîncadrare de personal, au depus Jurământul de Credință la sediul I.J.P. Prahova.

Proaspeții polițiști, care vor fi repartizați pe funcții de execuție pe specializările ordine publică și poliție rutieră, au fost felicitați de conducerea Inspectoratului, care i-a asigurat de tot sprijinul în dezvoltarea unei cariere în nobila meserie pe care au îmbrățișat-o.

Până pe data de 3 februarie, aceștia vor participa la ședințe de instruire susținute de specialiști ai I.J.P. Prahova în diferite domenii de interes pentru meseria de polițist.

Începând cu 6 februarie, timp de 3 luni, vor fi angrenați în cursuri de inițiere în carieră în cadrul unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne. După finalizarea acestora, absolvenții își vor începe activitatea ca polițiști pe funcțiile pe care au fost repartizați în urma susținerii concursului.

Le urăm bun venit în rândurile noastre și le urăm succes în cariera care le stă înainte!