7 iulie, Ziua Porţilor Deschise la DGASPC Prahova

Redactia -

7 iulie, Ziua Porţilor Deschise la DGASPC Prahova

În data de 7 iulie 2023, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova organizează tradiționalul eveniment «ZIUA PORȚILOR DESCHISE»,  care se desfășoară în cadrul unităţilor de asistență socială din structura instituției.

Prin intermediul acestui eveniment se urmăreşte dezvoltarea oportunităţilor de cunoaştere reciprocă şi de îmbunătăţire a comunicării între autorităţile şi instituţiile publice, cetăţeni şi beneficiari ai serviciilor furnizate în unităţile de asistenţă socială. Astfel, ne dorim să prezentăm celor interesați cât mai multe informații cu privire la problematica specifică a copilului, a familiilor aflate în situaţie de risc și a persoanelor cu dizabilități, precum și despre natura atribuțiilor personalului, despre activitățile în care sunt implicați beneficiarii și despre proiectele noastre de viitor.

Pentru a marca festiv acest eveniment, în cadrul unităţilor de asistență socială din structura instituției au loc ateliere de creație, expoziții cu obiecte decorative realizate de beneficiarii centrelor, programe artistice, concursuri și activități comune de socializare la care sunt invitați membri ai familiilor, colaboratori și parteneri care ne-au fost alături de-a lungul timpului.

Activitățile specifice organizate în cadrul unităților de asistență socială se vor desfășura în intervalul orar stabilit, conform programului anexat.a