8-9 octombrie, Zilele toamnei la Urlaţi

Redactia -

8-9 octombrie, Zilele toamnei la Urlaţi

În perioada 8-9 octombrie va avea loc ediţia 2016 a „Zilelor Toamnei la Urlaţi”, un eveniment care a intrat deja în tradiţie, ajungând la cea de-a XIII-a ediţie. Organizatorii – Primăria şi Consiliul Local Urlaţi – au pregătit un program deosebit, menit a satisface toate gusturile, fiind invitaţi artişti de primă mână, atât de muzică uşoară cât şi populară.
Primar, Marian Măchiţescu: „Zilele Toamnei la Urlaţi au devenit o tradiţie şi mă bucură faptul că, încă de la prima ediţie, evenimentul a fost apreciat de către urlăţeni şi de către oameni veniţi din toate localităţile învecinate şi nu numai. Consider că, o dată pe an, oamenii merită să li se dedice o asemenea sărbătoare în care să se bucure alături de familie, de prieteni, de cei apropiaţi, într-o atmosferă de sărbătoare. Vă invit pe toţi  la ediţia 2016 a Zilelor Toamnei!”
Evenimentul se va desfăşuar în Centrul Civic al localităţii. Vor urca pe scenă, în cele două zile ale festivalului, pe lângă artişti locali, ansambluri folclorice şi de dansuri din Urlaţi şi din alte localităţi prahovene, următorii artişti: Connect-R, Pepe, Talisman, Minodora, Cristi Dules, Ileana Ciuculete, Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Anda Adam, Aurel Moga, Bianca (Vocea României). Evenimentul va fi prezentat de către Roxana Vasniuc.

zilele-toamnei-urlati-2