8 decizii care-ţi pot schimba radical viaţa!

Daniel Dimache -

8 decizii care-ţi pot schimba radical viaţa!

Îţi doreşti siguranţă financiară? Află marți, 22 aprilie, care sunt cele 8 decizii care îți pot schimba radical viața. Provident, împreună cu Eusebiu Burcaş, cunoscutul trainer de finanţe personale, te invită să participi gratuit la seminarului “Cele 8 decizii pentru bunăstare”, unde vei primi sfaturi și idei personalizate despre ce trebuie să ai mereu în vedere pentru a-ţi asigura siguranţă financiară.

Cele opt decizii pentru bunăstare te vor ajuta să obții siguranță financiară. La seminar vei afla care sunt cele mai mari costuri ale familiei tale și cum le poți gestiona mai eficient pentru a-ți optimiza bugetul lunar sau cum poți economisi indiferent de veniturile pe care le ai. Totodată, vei obține răspuns la întrebări precum: care sunt cele 5 surse din care poți câștiga mai mulți bani, cum măsori prosperitatea și cum folosești aceste decizii pentru a o construi. Nu în ultimul rând, vei afla care sunt cele mai întâlnire investiții și 12 direcții de investiții profitabile care îți pot asigura un viitor financiar liniștit.

Eusebiu Burcaş va răspunde la toate aceste întrebări în cadrul seminarului “Cele 8 decizii pentru bunăstare” care are loc miercuri, 22 aprilie, la Ploiești. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Evenimentul este oferit cu susţinerea Provident Financial România, compania de credite de consum care desfășoară un program amplu de educație financiară și antreprenorială la nivel național, www.sigurantafinanciara.ro.

Pentru a participa, tot ce trebuie să faci este să intri pe SigurantaFinanciara.ro, la secțiunea Evenimente, și să te înscrii la seminarul gratuit „Cele 8 decizii pentru bunăstare”. Vino la seminar, creează-ți cont pe site-ul www.sigurantafinanciara.ro și poți câştiga un curs online avansat de finanțe personale, susţinut de Eusebiu Burcaş. De asemenea, accesează centrul tău complet de resurse de educație financiară și antreprenorial, află care este programul Caravanei “Cele 8 decizii pentru bunăstare” și anunţă-ţi prietenii din celelalte oraşe cum pot obține siguranța financiară!

Provident se implică în dezvoltarea comunităților și economiei locale, Prahova fiind unul dintre cele mai importante județe în strategia de dezvoltare a companiei la nivel regional. Sucursala din Ploiești a Provident este operațională din anul 2006 și numără în prezent peste 20 de angajați. Compania colaborează cu peste 150 de agenți independenți din județ și numără aproximativ 15.000 de clienţi activi.