9 stiluri de geci esențiale pe care orice femeie ar trebui să le dețină

Daniel Dimache -

9 stiluri de geci esențiale pe care orice femeie ar trebui să le dețină

 

Nu sunteți gata să vă scoateți din dulap paltoanele pufoase, dar încă doriți să vă îmbrăcați mai gros pentru toamnă? Termenul de geacă poate părea destul de simplu, dar de fapt cuprinde o mulțime de stiluri diferite. Atât de multe stiluri, de fapt, încât au dat naștere la noi subcategorii proprii de geci de damă, ceea ce face ca lumea îmbrăcămintei exterioare să fie destul de dificil de navigat.

 

Probabil că toți deținem câteva variații de geci de damă – cum ar fi o geacă moto sau o geacă de blugi – dar există câteva stiluri cheie pe care ar trebui să le aveți întotdeauna la îndemână. De la pelerina de ploaie funcțională la un trench la modă, acest ghid al gecilor vă va ajuta să faceți diferența între esențial și exces.

Geacă lejeră

Dacă o geaca casual și un sacou structurat cu nasturi ar avea un copil, acesta ar fi acest tip de geacă versatil și practic. FYI: Este, de asemenea, cel mai trendy tip de îmbrăcăminte exterioară a anului 2021. Această piesa de stratificare este atât de drăguță încât ne dorim una în fiecare culoare.

Geacă de blugi

Cel mai mare beneficiu al gecilor de blugi stil boyfriend? Nu trebuie să vă cumpărați mărimi mai mari pentru a obține o siluetă supradimensionată. Dar, spre deosebire de unele geci de blugi boyfriend, unele modele reușesc să nu arate voluminoase și au o țesătură flexibilă care este ușor de purtat toamna, dar suficient de rezistentă pentru a se simți ca un denim de înaltă calitate.

Geacă militară

Cu silueta sa ușor boxy și culoarea verde armată bogată, acest tip de jachetă utilitară poate fi împrumutată de la băieți, dar structura sa adaptată și cureaua care strânge talia înseamnă că se potrivește foarte bine cu piesele feminine.

Geacă din piele

Pielea este un clasic pe tot parcursul anului. Cu toate acestea, dacă nu vreți să cheltuiți o sumă ridicolă de bani pe o singură piesă, sau preferați să vă limitați la versiunea prietenoasă cu animalele a acestui articol atemporal, pielea vegană este calea de urmat. Unele versiuni sunt disponibile într-o croială moto și într-o țesătură din poliuretan, mult mai ușor de întreținut decât pielea adevărată.

Geacă/pelerină de ploaie impermeabilă

Faceți legătura între soarele din septembrie și ploile din noiembrie  cu o geaca adorabilă verde mentă realizată din nailon încrețit rezistent la apă. Aceasta respinge picăturile de ploaie fără a adăuga un strat prea greu la ținuta de vreme caldă, alegerea extrem de ușoară poate fi, de asemenea, ascunsă cu ușurință în geanta dvs., după ploile bruște.

Geacă cu glugă

Acest hanorac cu glugă (care vine în mai multe culori must-have) este unul dintre cele mai bine vândute produse ale anului 2021. Este o geacă suficient de confortabilă pentru a fi purtată 24 de ore din 24, 7 zile din 7, iar silueta o face perfectă pentru a fi asortată cu blugi cu talie înaltă sau colanți.

Geacă Bomber

Poate că imprimeul floral nu este inovator în sine, dar noi încă îl considerăm un model de bază în cartea noastră de modă. Pentru a evita ca florile să pară lipsite de gust, optați pentru o bază de culoare neutră cu imprimeuri în surdină, cum ar fi o geacă cu guler de tip crew din poliester, care poate fi asociată cu denim și un top băgat în pantaloni pentru o ținută de toamnă drăguță.

Trenci

Trenciul este o piesă de bază a modei, care rămâne fidelă rădăcinilor sale clasice, dar îi conferă un aer elegant cu o siluetă ajustată și o nuanță roz distractivă.

Sacou Boyfriend

Posedând tot profesionalismul unui blazer, tăietura lejeră a acestui stil de geacă îi conferă versatilitatea unui sacou casual pentru a eleva confortabil o ținută de zi. Un alt plus? Puteți alege un model care să fie realizat în întregime din in reciclat (să trăiască moda sustenabilă!) pentru a alunga transpirația și a vă ajuta să vă mențineți răcoros în perioade mai călduroase.