9 suspecţi de furturi din locuinţe aduşi la audieri

Redactia -

9 suspecţi de furturi din locuinţe aduşi la audieri

Astăzi, 1 septembrie a.c., polițiștii prahoveni au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuințe. 9 persoane au fost aduse la audieri.

Joi, 01 septembrie a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 10 – Valea Călugărească, împreună cu luptători S.A.S., au efectuat 8 percheziții în comuna ialomițeană Muntenii de Buzău, la domiciliile unor persoane banuite de furt calificat.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada februarie – iunie 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit 4 furturi din locuințe în comuna Valea Călugărească. Aceștia ar fi sustras sume de bani, bijuterii, produs e electronice și electrocasnice, unelte electrice și alte bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 35.000 de lei.

La domiciliile vizate de percheziții au fost identificate bunuri susceptibile a proveni din activitatea infracțională, respectiv produse electronice și electrocasnice, parfumuri, unelte electrice etc. Acestea au fost ridicate de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

9 persoane au fost aduse la sediul poliție în vederea audierilor.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ialomița, precum și jandarmi.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.