A doua zi după eşecul cu Qabala, „lupii” s-au pregătit la sala de forţă şi pe iarbă. Membrii staff-ului tehnic au pierdut şi ei miuţa cu omologii de la ACS Poli

Redactia -

Potrivit www.fcpetrolul.ro, a doua zi după eşecul de luni, 28 ianuarie 2013, din primul meci-test desfăşurat în 2013 al Petrolului, în compania azerilor de la FK Qabala, scor: 0-2, jucătorii au revenit la antrenamentele specifice, mai întâi trecând pentru o jumătate de oră pe la sala de forţă, din incinta complexului „Miracle” (foto dreapta; preparatorul fizic Giovanni Melchiorre supraveghindu-i pe Renan da Silva, cu faţa, şi coechipierii lui), iar apoi ieşind pe unul dintre terenurile pe care lucrează, de obicei, cu mingea. Asta nu înainte ca antrenorul secund Laurenţiu Roşu (foto jos, urmărindu-i pe francezii Florent Sauvadet şi Damien Boudjemaa, dar şi pe Vlad Morar, cu spatele) să comande câteva exerciţii fizice pe gazon. De la această şedinţă a lipsit, ca şi la partida cu Qabala, de altafel, fundaşul dreapta Sebastian Achim, nerefăcut după o accidentare suferită la un antrenament de săptămâna trecută. Tot din cauza unei probleme de ordin medical, o contractură musculară, a părăsit terenul mai devreme Boudjemaa. Joi, la baza Laurentiu_Rosu_la_antrenamentul_pe_iarba_din_29.I.2013_fcpetrolul.rosportivă Arkadia, Petrolul va juca împotriva unei alte formaţii din Azerbaidjan, FK Simurq Peşakar, ocupanta locului secund în ierarhia celei dintâi ligi.

După terminarea antrenamentului, staff-urile tehnice ale Petrolului şi divizionarei secunde ACS Poli Timişoara – bănăţenii fiind vecini cu ploieştenii, primii stând la „Titanic”, în vecinătatea lui”Miracle” – au pus-o de o „miuţă” (două reprize a câte 20 de minute), la finele căreia Dumitru Jipa, Cosmin Contra, Laurenţiu Roşu, Cristian Vlad şi Marius Nicolae s-au recunoscut învinşi, cu 5-2, de către oponenţii lor, din rândul cărora au făcut parte, printre alţii, antrenorul principal Valentin Velcea, secunzii săi, Adrian Stoicov şi Cosmin Petruescu, şi dr. Teymoor Ahmadi, medic şi al echipei de baschet masculin BC Timişoara. Dacă actualul tehnician al „lupilor”, Cosmin Contra, este timişorean get-neget şi a jucat, în două perioade de timp, la echipa „alb-violeţilor”, la vechea Poli a a mai evoluat cu succes şi ploieşteanul Mitică Jipa.