A fost inaugurat noul Palat de Justiție Prahova

Daniel Dimache -

A fost inaugurat noul Palat de Justiție Prahova

Reprezentanţii Justiţiei prahovene îşi vor desfăşura activitatea într-o „casă“ nouă.
La ceremonia de inaugurare a Palatului de Justiţie Prahova au participat premierul României, Florin Cîţu, ministrul interimar al Justiţiei, Lucian Bode, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu, alături de magistraţi, membri ai Parlamentului României, reprezentanţi ai Prefecturii Prahova, ai autorităţilor locale etc.


„După 27 de ani de la demararea proiectului, Tribunalul Ploiești și Curtea de Apel Ploiești au un sediu demn de secolul în care trăim, care permite înfăptuirea actului de Justiție în condiții optime pentru ploieșteni, pentru prahoveni. Îi felicit pe toți cei care au făcut posibil ca visul magistraților prahoveni să se transforme în realitate!“, a declarat preşedintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu
Palatul de Justiţie este situat pe strada Gh. Doja, nr. 42, Ploieşti, şi va găzdui activităţile Curţii de Apel Ploieşti şi Tribunalului Prahova. Conform datelor publicate pe site-ul Curţii de Apel, acesta o suprafaţă desfăşurată de aproape 20 de mii de metri pătraţi şi o suprafaţă construită de aproape patru mii de metri pătraţi.