A fost inaugurat noul sediu al Detașamentului de Pompieri Mizil, în prezenţa lui Raed Arafat

Redactia -

A fost inaugurat noul sediu al Detașamentului de Pompieri Mizil, în prezenţa lui Raed Arafat

Astăzi, 07 iulie, a avut loc inaugurarea noului sediu al Detașamentului de Pompieri Mizil din cadrul ISU Prahova. Acest eveniment marchează finalizarea cu succes a unei investiții de importanță vitală, atât pentru comunitate, cât și pentru colegii noștri care își desfășoară activitatea în cadrul acestei subunități.

Investiția s-a realizat în cadrul Proiectului „Îmbunătățirea managementului riscurilor la dezastre”, proiect care face obiectul Acordului de împrumut dintre România și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Valoarea inițială a proiectului a fost de 50 milioane de euro, fiind suplimentată în cursul acestui an cu alte 92 de milioane de euro.

Acest obiectiv de investiții, Detașamentul de Pompieri Mizil, este primul din seria celor 35 de clădiri cu rol important în sistemul de pregătire și răspuns la urgențe și dezastre, care urmează să fie reconstruite sau consolidate în următorii ani.

Acest nou sediu modern și funcțional, care include spații specializate pentru instruirea și pregătirea personalului nostru, este rezultatul efortului comun între IGSU și cei doi parteneri de încredere, Banca Mondială și constructor.

Investițiile în infrastructură nu doar că îmbunătățesc condițiile de lucru și de viață ale pompierilor noștri, dar și consolidează capacitatea de intervenție și de răspuns în fața situațiilor de urgență.