A fost numit un prefect „de import” în Prahova. Află cine este!

Daniel Dimache - Politică

A fost numit un prefect „de import” în Prahova. Află cine este!

Deşi nu a fost făcută public oficial informaţia, se pare că ar fi fost numit deja prefectul judeţului Prahova, care va lua locul Mădălinei Lupea, demisă de Guvernul Orban săptămâna trecută. 

Iniţial au fost vehiculate două nume din cadrul ANAF Prahova (oameni valoroşi, de ispravă), însă toate calculele au fost date peste cap, zilele trecând şi niciunul dintre aceştia nefiind numit. Apoi a început să se vorbească despre o numire de la Bucureşti.

Astăzi, s-a luat deja hotărârea, la nivelul Guvernului, de a fi numit prefectul judeţului Prahova, în persoana lui Cristian Ionescu, inspector superior antifraudă la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală. Deci, tot din ANAF, dar de la Bucureşti. Un nume care, deocamdată nu spune nimic prahovenilor. 

Reamintim că s-a mai încercat numirea în funcţia de prefect al judeţului nostru a unui domn de la Călăraşi, experiment mai degrabă nereuşit, respectivul întorcându-se la el acasă după o perioadă nu prea fastă nici pentru el, nici pentru Prahova.

În timp ce prefectul a  fost desemnat de PNL, conform protocolului, subprefectul de Prahova revine PMP. Mihaela Duţă, consilier juridic, fost candidat al PMP la Primăria Cornu, la alegerile locale din 2016.