Gazeta de Prahova

A fost semnat contractul pentru construirea unui pasaj la vechiul Pod de Lemn

Știri

Daniel Dimache

Primarul municipiului PloieștiAdrian Florin Dobre, a semnat, astăzi, contractul de lucrări (inclusiv proiectare) având ca obiect: “Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”, anunţă, printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Ploieşti.

La procedura de achiziție a fost depusă o singură ofertă din partea  ASOCIEREA S.C. EUROPAN PROD S.A. (lider asociere) – S.C. DALEX GRUP S.R.L (asociat) – S.C. DARIA CONST S.R.L. (asociat) – S.C. VIO-TOP S.R.L. (asociat) – S.C. ROAD CONSTRUCT S.R.L. (asociat) – S.C. RIA DESIGN CONSULTING S.R.L. (asociat).

 Oferta câștigătoare are ca obiect încheierea contractului de lucrări (inclusiv proiectare) “Creare pasaj trecere între strada Depoului și strada Mimiului – Podul de lemn (proiectare și execuție)”, valoarea lucrărilor prevăzute în contract fiind de 19.899.357,93 lei fără TVA, cu un termen de prestare a serviciilor și de execuție a lucrărilor de 16 luni.

Prin derularea acestui proiect, municipalitatea ploieșteană aduce astfel o importantă investiție în infrastructura locală, punând în fapt un obiectiv mult așteptat de locuitorii municipiului nostru. Prin construirea noului pasaj rutier, care va asigura legătura între străzile Depoului și Mimiului, se realizează astfel o  principală cale de acces, menită să aducă un plus de confort rutier și siguranță ploieștenilor, care tranzitează zona de sud a orașului.

„Reamintim în acest context că, actuala administrație locală are în pregătire un obiectiv major  de investiții, care să reconfigureze și să modernizeze căile de acces între Gara de Vest și Gara de Sud a municipiului Ploiești, asigurându-se astfel o mobilitate a traficului eficientă pe axa rutieră menționată”, se precizează în comunicat.

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline