A intrat în grădiniţă şi i-a furat banii educatoarei

Redactia -

A intrat în grădiniţă şi i-a furat banii educatoarei

La data de 19.02.2014, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unui magazin din satul Curcubeu, și profitând de neatenția vânzătoarei, a sustras din sertarul casei de marcat suma de 160 lei.În urma activităților desfășurate, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului în persoana unui bărbat din com. Balta Doamnei, persoană care se sustragea cercetarilor.

În sarcina acestuia a mai fost probat și un furt comis la data de 19.02.2014 când, profitând de neatenția cadrelor didactice, a sustras din incinta gradiniței din comuna Balta Doamnei portofelul cu bani și carduri aparținând educatoarei.Acesta a fost depistat pe raza municipiului Ploiești, în zona Gării de Sud.

În urma documentării activității infracționale, în sarcina acestuia au fost reținute două infracțiuni de furt calificat, fapt pentru care s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, măsură confirmată de procurorul de caz. La data de 13.03.2014 bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Ploiești, în vederea arestării preventive, propunere însușită de instanța de judecată, care a emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Prahova.