Gazeta de Prahova

A murit și ultima speranță a lui Gabi Frâncu de a juca împotriva echipei Atletic Bradu!

Sport

Dragos Trestioreanu

În repriza secundă a meciului din  „16 -imile” Cupei României la fotbal, dintre FC Petrolul Ploiești și CS Mioveni, adjudecată de către formația argeșeană, după executarea loviturilor de departajare, scor: 5-4, reamintesc că ambii fundași centrali titulari ai trupei „lupilor”, Jean Prunescu și Gabriel Frâncu, au acuzat probleme musculare. Drept urmare, ei au trebuit să prăsească terenul în minutele 51 și, respectiv, 71, antrenorul principal al lor fiind obligat să retragă, înaintea ultimului sfert de oră al timpului regulamentar de joc, perechea de mijlocași centrali, Alberto Olaru și Marius Chindriș, pentru a-i susbtitui.

Dacă, în cazul fostului căpitan, Prunescu, care strânsese din dinți atât la meciul foarte important de la Saelele, cu Voința Turniu Măgurele, cât și la cel din Cupa României, cu Mioveniul, pentru a nu-și lăsa echipa fără un fotbalist important, a fost clar că nu se va putea recupera în numai trei zile, până la duelul cu trupa de la Bradu, Atletic, în cea a Frâncu s-a sperat până astăzi, destul de aproape ora meciului, că va putea fi trecut măcar în raportul de joc.

În vreme ce Jean așteaptă încă verdictul medicului în ceea ce privește perioada de absență, stabilită în funcție de diagnosticul definitiv, Gabi a făcut un test, azi, pentru a vedea dacă nu îl mai jenează piciorul la care suferise o contractură musculară. Din nefericire, testul nu a avut rezultatul așteptat și, mai ales, dorit, astfel că fundașul central stânga va urca azi în tribună, totuși având mari speranțe că va fi apt, în etapa viitoare, la Mioveni, în duelul cu „satelitul” adversarei din Cupa României.

Foto: www.fcpetrolul.ro

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline