A picat… Măciuca pe creştetul „lupilor”!

Redactia -

Astăzi, 17 septembrie 2012, s-au tras la sorţi meciurile din cadrul 16-imilor ediţiei 2012-2013 a Cupei României la fotbal, echipele care evoluează în Ploieşti, Petrolul şi Astra Giurgiu, având parte de adversari din Seria a II-a a Ligii a II-a, respectiv primul eşalon. Astfel, jucătorii lui Mircea Rednic (foto: www.gsp.ro) vor combate, la Drăgăşani, cu echipa extrasă prima din urmă, la acest meci, Damila Măciuca, promovată în vară în a doua divizie. În caz că postul de televiziune care are exclusivitatea transmisilor din aşa-numita competiţie KO va programa acest joc în nocturnă există posibilitatea să se dispute pe arena Ilie Oană, gazdele din Oltenia neavând o astfel de instalaţie la terenul pe care îşi organizează partidele de acasă, din campionatul Ligii a II-a. În schimb, băieţii lui Gheorghe Mulţescu nu vor avea această şansă, stadionul Emil Alexandrescu, din Iaşi, beneficiind de nocturnă.

Iată programul celorlalte confruntări din 16-imi, primele formaţii având statutul de gazde: Steaua Bucureşti – FCM Târgu Mureş (Liga a II-a, Seria a II-a); FC Olimpia Satu Mare (Liga a III-a, Seria a V-a) – Rapid Bucureşti; FC Vaslui – FC Botoşani (Liga a II-a, Seria I); ACS Berceni (Liga a III-a, Seria a III-a) – CFR Cluj; Sportul studenţesc Bucureşti (Liga a II-a, Seria I) – Oţelul Galaţi; CSU Voinţa Sibiu (Liga a II-a, Seria a II-a) – Dinamo Bucureşti; CF Brăila (Liga a II-a, Seria I) – Viitorul Constanţa; Şoimii Pâncota (Liga a III-a, Seria a V-a) – Concordia Chiajna; FC Severin – CS Mioveni (Liga a II-a, Seria a II-a); FC Braşov – Farul Constanţa (Liga a II-a, Seria I); Pandurii Târgu Jiu – FC Zagon (Liga a III-a, Seria a VI-a); Delta Tulcea (Liga a II-a, Seria I) – Universitatea Cluj; Gaz Metan Mediaş – FC Caracal (Liga a III-a, Seria a III-a); Ceahlăul Piatra Neamţ – Gloria Bistriţa.

Confruntările din această fază a Cupei României se vor disputa, în sistem eliminatoriu, miercuri, 26 septembrie, de la ora 16.30. Dar meciurile cele care vor fi preluate în direct de către postul de teleiviziune ce deţine exclusivitate urmează să fie programate în perioada 25-27 septembrie 2012, ca urmare a unei decizii a Comitetului de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal, ce va fi făcută public până pe 19 septembrie.