A picat vizita de lucru de la Boldeşti pentru SC FC Petrolul

Redactia -

Aşa cum era de aşteptat, odată cu shimbarea aproape bruscă a condiţiilor climatice, lapoviţa şi frigul – apoi şi ninsoarea, şi viscolul – punând stăpânire pe întreaga ţară, ultimul meci-test programat cu aproape 24 de ore înaintea plecării în Antalya a prim-divizionarei SC FC Petrolul Ploieşti a fost anulat. Pentru a nu avea probleme cu îmbolnăvirile sau cu accidentările pe un teren care era clar că urma să fie foarte greu, acoperit de zăpadă, managerul general Vivi Răchită a trebuit să amâne sine die vizita de lucru, cu echipa sa, în oraşul natal, Boldeşti, programată pentru joi, 26 ianuarie 2012, cu începere de la ora 14.30. Oră la care trebuia să înceapa partida de pregătire cu echipa locală, Petrolistul (locul al doilea din ierarhia turului campionatului Ligii A Prahova), pe arena Viorel Mateianu.

Astfel încât, până se vor urca în avionul de Turcia, „lupii” au trecut pe la doctor, făcând vizita medicală obişnuită, la Centrul Naţional de Medicină Sportivă Bucureşti, de lângă Naţional Arena. În rest, timpul de până la plecare se acoperă cu antrenamentele obişnuite acestei perioade, care se vor desfăşura la cantonamentul de la Crângu lui Bot, pentru a se menaja gazonul foarte bun de la arena Ilie Oană.

În acelaşi pericol de a fi amânate se află, mai mult ca sigur, şi toate celelalte meciuri-test programate a se desfăşura în aceste zile, între echipe prahovene din eşaloane diferite. Într-adevăr, iarna întârziată a dat peste cap pregătirile celor care nu vor avea parte de un stagiu de jocuri şi antrenamente în străinătate..