A plecat cu maşina pentru o probă şi dus a fost

Mihai Ciobanu -

A plecat cu maşina pentru o probă şi dus a fost

La data de 02 mai a.c., la dispeceratul Poliției Ploiești a fost primit un apel 112, din partea unui bărbat care sesiza faptul că, aflându-se într-un târg din municipiu, ar fi fost înșelat cu ocazia achiziționării unui autoturism.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași zile, apelantul ar fi convenit un schimb de autoturisme cu un alt bărbat, care, pretextând că dorește să facă o probă cu autovehiculul persoanei vătămate, ar fi plecat cu acesta fără a reveni în termenul stabilit și fără a mai răspunde ulterior la telefon.

În urma activităților desfășurate de oamenii legii, aceștia au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, stabilind totodată că seria autoturismului oferit la schimb de către aceasta nu ar fi corespuns cu cea din documentele de proprietate.

Pentru aspectele constatate a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat sau cu numere false, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea situației de fapt.