A plecat la ceruri Alexandra Bărbuceanu, o tânără excepțională, absolventă a C.N. Mihai Viteazul

Daniel Dimache -

A plecat la ceruri Alexandra Bărbuceanu, o tânără excepțională, absolventă a C.N. Mihai Viteazul
Inima Alexandrei Bărbuceanu a încetat brusc să mai bată la numai 21 de ani. 
A fost o tânără excepțională. A absolvit în urmă cu doi ani Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Ploiești, fiind șefa clasei 12 F3. Își dorea o carieră în mass-media: era studentă la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București, având deja colaborări în presa scrisă și radio. Alexandra Bărbuceanu iubea sportul. Ea practicase handbalul.
Îl cităm pe colegul de breaslă Dan Culicovschi, profesor la C.N. Mihai Viteazul, cel care anunța astăzi, cu emoție și durere, prematura și tragica dispariție a Alexandrei Bărbuceanu:
”Destinul implacabil a luat-o însă din mijlocul nostru într-un moment în care lupta cu toate forțele spre a-și împlini visurile! În ceea ce ne privește, nu o vom uita niciodată, pentru că a fost un OM DE VALOARE care ți se lipește de îndată de suflet! Rămâne însă cruda și dramatica întrebare : DE CE ATÂT DE DEVREME ?”
 
Cu numai trei zile în urmă, C.N. Mihai Viteazul a fost, la fel, îndoliat, după ce un alt ”înger”, Patricia Paraschiv, elevă în clasa a 12-a, s-a ridicat către ceruri, stingându-se din viață în urma unui teribil accident de mașină.
Dumnezeu să le odihnească!