A venit Sarris accidentat la Petrolul? Interpretarea RMN-ului grecului se face la o clinică din București. Verdictul final: după meciul cu Boldeștiul

Dragos Trestioreanu -

A venit Sarris accidentat la Petrolul? Interpretarea RMN-ului grecului se face la o clinică din București. Verdictul final: după meciul cu Boldeștiul

Pe www.fcpetrolul.ro s-a postat fotografia unei posibile achiziții la echipa „lupilor”, fundașul central grec Georgios Sarris, deasupra unui text prin care se făcea publică informația potrivit căreia jucătorul urma să fie semnat numai dacă trecea cu bine rigorile unei vizite medicale ample. Postarea era datată 12 ianuarie 2019, iar de atunci și până acum, fotbalistul a făcut antrenamente sub conducerea antrenorului principal Mugurel Cornățeanu.

Între timp, Sarris a fost supus și unei radiografii magneto-nucleară (RMN), la unul dintre genunchi, existând suspiciuni că ar putea avea anumite probleme. Fapt pentru care, pentru a nu se întâmpla ca și în cazul brazilianului Jean Theodoro Sobrinho (foto sus, în text), cel ce fusese semnat în vară și, după aceea, i se descoperiseră unele disfuncții cardiace, se așteaptă interpretarea RMN-ului, la o clinică din București. Totuși, de remarcat că grecul – împreună cu ceilalți petroliști din lotul actual – a intrat miercuri, 23 ianuarie, în sală, la mall-ul AFI Ploiești, și a trecut cu brio, acolo, de proba bicicletei.

S-ar părea însă că Georgios Sarris – care nu a mai jucat niciun meci oficial de la cel cu Ross County, din prima ligă a Scoției, de pe 28 aprilie – ar fi suspect de probleme la menisc și la ligamente, existând astfel temeri că acestea ar putea, eventual, recidiva. Și clubul nu vrea să riște deloc. Oricum, sâmbătă, 26 ianuarie, la testul de dinaintea plecării în cantonamentul de la Lara, fundașul central grec va fi văzut la lucru contra Petrolistului Boldești, într-un joc ce va fi arbitrat de ploieștenii Marcel Marin, Mihai Constantin și Ionuț Florescu. Amicalul se va desfășura, de la ora 11.00, fie pe fosta arenă Chimia, din Brazi, dacă vremea o va permite, deși ciclonul Klaus nu prea dă semne să o lase să fie bună, fie – mai degrabă – la Parcul Municipal Vest, pe unul dintre terenurile sintetice de acolo, tot de la 11.00.

„În funcție de ce ne va arăta interpretarea RMN-ului, dar și de ce vom vedea la meciul cu Boldeștiul, vom decide ce vom face cu Georgios Sarris: îl vom semna sau ne vom despărți de el” – a declarat pentru www.gazetaph.ro președintele executiv al FC Petrolul, Cristi Vlad. Cel care, în altă ordine de idei, s-a implicat decisiv în toate împrumuturile de jucători tineri sau seniori la alte echipe, în această pauză de iarnă. Asta în sensul ca fiecare să meargă acolo unde îi va fi mai bine. La fel cum ne-a spus că o va face și în cazul lui Paul Antoche, pare-se ultimul care va pleca, acum, ca detașat, altundeva.

Foto: www.fcpetrolul.ro, Cristian CHIRCĂ și www.republikanews.ro