Abonaţii din tur nu mai au acces pe „Ilie Oană”, la meciul din Cupa României, pe baza vechilor carduri

Redactia -

Cu o zi înaintea disputării primei partide din sferturile de finală ale Cupei României-Timişoreana, dintre echipa lui Jeremy Bokila (foto, blocat de portarul Răzvan Pleşca şi priviţi de Sergiu Muth, ambii de la Gaz Metan Mediaş; www.fcpetrolul.ro, Alex. Dumitrescu), Petrolul, şi cea a lui Silviu Pană, Concordia Chiajna, pe siteul clubului „lupilor” a fost postată informaţia cu privire la modul de intrare pe arena Ilie Oană. Astfel, în afara cumpărătorilor de bilete, online, de pe www.eventim.ro, din magazinele partenere ale Eventim şi de la casele special amenajate la peluza I, vor mai avea acces şi deţinătorii de abonamente pe tot sezonul competiţional şi pentru returul Ligii I. Sunt atenţionaţi cei care au deţinut carduri doar pentru turul ediţiei 2012-2013 a campionatului că vor trebui, dacă vor să urmărească meciul ce va debuta marţi, 27 noiembrie 2012, la ora 20.30, ori să-şi cumpere bilete, ori abonamente pentru retur. Întâlnirea de marţi, care este una eliminatorie, va fi preluată în direct de către postul de televiziune DigiSport, pe primul său canal.

Şi duminică, 25 noiembrie, şi a doua zi, jucătorii antrenaţi de Cosmin Contra au făcut câte un antrenament la lumina reflectoarelor, pe arena ce va găzdui confruntarea cu formaţia din judeţul Ilfov. La destul de recenta vizită, din campionat, pe „Ilie Oană”, a formaţiei pregătite de Ilie Stan, cea care a eliminat-o, în optimi, pe Steaua Bucureşti, după loviturile de departajare, Concordia a reuşit să scoată o remiză albă în faţa „galben-albaştrilor”. Contra are la dispoziţie un lot din care vor lipsi cert Geraldo Alves, Hamza Younes şi Sebastian Cojocnean, nerefăcuţi după accidentări mai vechi sau mai noi. Rămâne de văzut asupra cărui „11” va opta tânărul tehnician, ştiut fiind deja faptul că este adeptul „turn over”-ului, pentru a-şi menaja fotbaliştii cu mai multe minute avute pe teren, până în prezent. Găzarii au intrat în cantonament duminică, după antrenamentul zilei, la 24 de ore după întoarcerea lor de la Mediaş.

Meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Concordia Chiajna va fi arbitrat de o brigadă formată din centralul Radu Petrescu şi asistenţii Vasile Marinescu şi Mircea Mihail Grigoriu, toţi trei din Bucureşti. Rezervă va fi Marian Balaci (Drobeta-Turnu Severin). Federaţia Română de Fotbal l-a delegat ca observator de joc pe unul dintre vicepreşedinţii săi, braşoveanul Octavian Goga, cel care răspunde de asociaţiile judeţene de fotbal din ţară. Comisia Centrală de Arbitri l-a trimis la Ploieşti, ca pe supervizor de profil, pe ex-cavalerul fluierului Cornel Sorescu, din Piteşti.

Celalte trei partide din sferturile de finală ale competiţiei KO, care vor fi transmise live tot pe „DigiSport1”, se vor desfăşura după următorul program: Ceahlăul Piatra Neamţ – Oţelul Galaţi (miercuri, 28 noiembrie, ora 17.45, arena Ceahlăul), „observată” de către bucureşteanul Romică Chihaia, CFR Cluj – Dinamo Bucureşti (miercuri, 28 noiembrie, 20.30, „Dr. Constantin Rădulescu”), cu un alt supervizor din capitala ţării, ex-petrolistul Alexandru Boc, Rapid Bucureşti – Astra Giurgiu (joi, 29 noiembrie, 20.30, „Valentin Stănescu-Giuleşti”), observator de joc urmând a fi tot un bucureştean – fostul jucător al Sportului Studenţesc, Paul Cazan. CCA nu a făcut cunoscute încă numele trimişilor săi de la confruntările de miercuri şi joi.