Abonare directă la serviciul HBO GO

Vlad Preda -

Abonare directă la serviciul HBO GO

Desi serviciul HBO GO este disponibil de ceva timp si in Romania acesta putea fi achizitionat numai impreuna cu abonamentul HBO prin cablu sau prin intermediul unui abonament de la operator autorizat.

HBO GO este platforma online ce oferă acces la producțiile HBO, dar și la seriale, filme și documentare si se dorește a fi un competitor pentru Netflix și Amazon Prime Video.

HBO GO distribuit prin intermediul operatorilor parteneri este deja un succes în Europa Centrală și ne dorim să mergem mai departe și să oferim acces la conținutul premium HBO fanilor serialelor din aceste țări. Noua ofertă de abonare directă la serviciul HBO GO este un pas firesc pentru noi, după reușita lansării serviciilor de streaming HBO în Spania, Suedia, Danemarca, Norvegia și Finlanda”, a declarat Hervé Payan, CEO HBO Europe.

Platforma HBO GO a devenit disponibila prin abonare directă în România, Ungaria, Cehia și Slovacia si poate fi accesată de pe computer, smartphone sau tabletă, PS3 și PS4, Chromecast și Apple TV 4.

Prima lună este gratuită, iar după aceea se ajunge la un cost de 19.99 lei pe lună.