Accident cu 8 răniţi pe DN1

Redactia -

Accident cu 8 răniţi pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca începând cu ora 7:00 în judetul Brasov, traficul rutier a fost reluat pe DN1, la iesirea din Predeal catre Azuga. În jurul orei 3:00 s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme si un autotren. Autotrenul s-a rasturnat. Opt persoane au primit îngrijiri medicale, una dintre acestea fiind ranita grav. Autovehiculele au fost deviate pe DN1A.

Amintim ca de marti pâna joi, între orele 09.00 si 18.00, se închide circulatia pe DN66, pe sectorul cuprins între Bumbesti-Jiu si Petrosani (km 93+500 — km 126), pentru executarea unor lucrari la partea carosabila. Traficul rutier se desfasoara deviat, pe ruta DN67 Târgu Jiu — Râmnicu Vâlcea — DN7 Râmnicu Vâlcea — Vestem — Sibiu — Sebes — Simeria — DN66 Simeria — Hateg — Petrosani.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, unul dintre pasaje este înca în lucru, iar între kilometrii 63+700 de metri si 64+575 de metri doua din cele patru benzi ale drumului sunt închise. Pentru a nu se forma coloane, le recomandam conducatorilor auto ca la încadrarea de pe doua benzi pe una sa intercaleze autovehiculele astfel încât cele care circula pe banda care se sfârseste (semnalizata prin indicatoare temporare) sa nu fie nevoiti opreasca.

Tot în judetul Prahova, în statiunea Sinaia, pâna la data de 5 noiembrie 2013, pe bulevardul Carol I, pe portiunea cuprinsa între strada Garii si aleea Pelesului, se executa lucrari de amenajare urbanistica. Traficul rutier ramâne deviat pe DN1 — varianta care trece prin dreptul garii.