Accident cu maşini răsturnate şi răniţi minori sau transportaţi cu elicopterul, la Ceraşu

Daniel Dimache -

Accident cu maşini răsturnate şi răniţi minori sau transportaţi cu elicopterul, la Ceraşu

Un accident rutier a avut loc la Ceraşu, astăzi, cu două maşini făcute praf cu doi accidentaţi minori şi un rănit grav transportat cu elicopterul SMURD la spital.

Din primele verificări, se pare că un bărbat în vârstă de 21 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ 230, pe raza localității Drajna de Sus, ar fi efectuat manevra de depășire a două autoturisme, într-o curbă ușoară spre stânga. Din sens opus a venit un alt autovehicul, moment în care, la revenirea pe bandă, autoturismul a intrat în coliziune laterală cu a doua mașină depășită, care s-a răsturnat pe plafon, în afara părții carosabile.

În urma impactului, bărbatul de 21 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovindu-se de un copac de pe marginea drumului. Acesta a fost transportat cu un elicopter SMURD la o unitate spitalicească din Bucureşti, la prima vedere rănit grav. Din evenimentul rutier au mai rezultat trei victime, doi minori, de 3, respectiv 5 ani din auto depășit și un pasager din autoturismul care a efectuat depășirea.