Accident cu trei autoturisme pe DN1, Bucureşti – Ploieşti

Redactia -

Accident cu trei autoturisme pe DN1, Bucureşti – Ploieşti

Situaţia traficului la ora 14.30. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN19, în zona localității Valea lui Mihai, din județul Bihor, s-a produs un accident rutier în urma căruia un copil de trei ani a fost acroșat de un autoturism și a fost rănit grav. Circulația rutieră este restricționată pe sensul Satu Mare – Oradea, circulându-se alternativ pe celălalt fir, pentru aproximativ 30 – 45 de minute.

De asemenea, pe DN22, în localitetea Isaccea, din județul Tulcea, a avut loc o coliziune între un autoturism și un motociclu, în urma căreia șoferul și pasagerul motociclului au suferit răni ușoare. Traficul rutier este oprit total în ambele sensuri pentru aproximativ 30 de minute.

Totodată, pe DN1 București – Ploiești, localitatea Otopeni, din județul Ilfov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, soldată cu rănirea unei persoane. Traficul rutier este restricționat pe benzile 1 și 3 ale sensului de mers către București, circulându-se doar pe banda 2.

În ceea ce privește fluența traficului pe principalele artere rutiere, valorile de trafic sunt următoarele: