Gazeta de Prahova

Accident grav la Ciorani, cu un copil mic în stare gravă

Știri

Daniel Dimache

Un accident rutier grav a avut loc joi, 3 ianuarie, pe DN 1D, la intrare în comuna Ciorani dinspre Albeşti-Paleologu. Au fost două autoturisme implicate, cu 3 victime, între care un copil de 4-5 ani în stare foarte gravă.

Din primele cercetări se pare că un autovehicul condus de un bărbat, care se deplasa din direcţia Urziceni către Albeşti-Paleologu, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autovehicul care circula regulamentar din sens opus, cu intenția de a pătrunde în benzinăria situată în zonă.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline