Accident grav pe DN1, la Floreşti

Redactia -

Accident grav pe DN1, la Floreşti

La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, la intersecția cu DJ720 Florești a avut loc un accident rutier.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că inițial impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani care circula pe direcția Ploiești către Brașov și un altul, condus de un bărbat 48 de ani, care circula din sens opus.

În urma impactului celor două autoturisme, cel condus de bărbatul în vârstă 48 de ani a fost proiectat într-un altul, care se afla staționat, condus de o femeie de 31 de ani.

În urma coliziunii, a rezultat vătămarea corporală unui minor de aproximativ 2 ani și jumătate, și a femeii de 31 de ani, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Trafic dirijat.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.