Accident groaznic pe DN1, la Băicoi. Imagini șocante

Redactia -

Accident groaznic pe DN1, la Băicoi. Imagini șocante

accident_baicoiaccident_baicoi1Două persoane au murit şi alte şase au fost rănite, duminică după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 1, între Bucureşti şi Braşov, şi în care au fost implicate trei autoturisme.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul a avut loc în zona localităţii prahovene Băicoi, la câţiva kilometri distanţă de Ploieşti.
Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că un autoturism Dacia Logan a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu alte două maşini care circulau regulamentar.
În urma impactului, cele două persoane care se aflau în Logan au decedat, iar alte şase persoane din celelalte două maşini, între care un copil, au fost rănite, au declarat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.
Cele două persoane decedate au fost scoase din maşină de către echipajele de descarcerare.
La locul accidentului s-au deplasat mai multe ambulanţe, copilul fiind primul rănit preluat de către un echipaj SMURD pentru a fi transportat la spital.
După accident, traficul pe DN1 a fost restricționat pentru mai bine de o oră, coloana dinspre Brașov ajungând până aproape de localitatea Bănești, iar dinspre Ploiești traficul rutier fiind deviat pe drumul de căruțe paralel cu drumul național.
Acesta este cel de-al treilea accident rutier produs în acest weekend, în judeţul Prahova.
Trei persoane au murit şi alte două au fost rănite, sâmbătă la prânz, în urma unui accident produs pe DN 1 B, în localitatea prahoveană Bucov, după ce două maşini s-au ciocnit.
Ulterior, sâmbătă seară, o persoană a murit şi alte patru au fost rănite, după ce două maşini s-au ciocnit pe DN 1 A, în apropiere de Ploieşti.

blocaj_dn1