Accident în Prahova: tatăl, mort iar 4 copii între 18 şi 26 de ani, răniţi grav

Daniel Dimache -

Accident în Prahova: tatăl, mort iar 4 copii între 18 şi 26 de ani, răniţi grav

O nenorocire mare s-a abătut astăzi, asupra familiei Lăutaru, din comuna Cocorăştii-Colţ, după ce mai mulţi membri au fost implicaţi într-un accident rutier mortal.

Ca de obicei, dis de dimineaţă, tatăl, însoţit de patru fii au urcat în maşină pentru a pleca la lucru, la Bucureşti. Numai că abia au ieşit din localitate, pe DN1A, spre satul Păstrârnacu (Dâmboviţa), că dubiţa în care se aflau cei cinci a ieşit de pe carosabil şi a izbit violent un copac de pe marginea drumului. Maşina a fost strivtă în impactul violent, iar călătorii au fost aruncaţi în toate părţile.

Au fost imagini şocante după accident, la Cocorăşti Colţ. Unul dintre băieţi a ajuns sub copac, strivit, doi pasageri au rămas încarceraţi, iar alţi doi s-au putut târî afară din epavă. Ambii bărbați prinşi între fiarele contorsionate au fost exatraşi de către echipajul de descarcerare, însă unul dintre ei se afla în stop cardio-respirator. Acesta, tatăl, în vârstă de 46 de ani (el era proprietarul maşinii, dar nu se afla la volan), nu a mai putut fi salvat şi a murit sub ochii copiilor lui.

Fiii au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Cel mare, în vârstă de 26 ani cu traumatism cranio-cerebral, plagă frontală la cap şi traumatism la şold. Un alt copil, de 24 de ani, a suferit  traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-facial, precum şi la bazin. Mezinul, de 18 ani, a fost accidentat la bazin şi la glezna dreaptă, iar cel în vârstă de 19 ani acuza dureri în piept.