UPDATE. Accident grav între un tractor și două motociclete, pe DN1D, Ploieşti – Urziceni

Redactia -

UPDATE. Accident grav între un tractor și două motociclete, pe DN1D, Ploieşti – Urziceni

UPDATE: Din primele verificări efectuate s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 50 de ani în timp ce conducea un tractor ce tracta o autoutilitară, pe DN1D pe sensul Ploiești-Urziceni, la km 15+900 a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tânăr în vârstă de 18 ani și cu un altul condus tot de un tânăr de 18 ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor motociclurilor, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l, iar conducătorii motociclurilor nu au putut fi testați din cauza leziunilor.

 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1D Urziceni-Ploiești, în apropierea localității Fulga, județul Prahova, s-a produs un accident rutier între un tractor și două motociclete, soldat cu rănirea celor doi motocicliști, ce sunt evaluați medical. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

In urma evaluarii medicale, motocicliștii, 2 minori în vârstă de 17 ani erau conștienți, prezentând traumatisme cranio-cerebrale și traumatisme cranio-faciale. Ulterior, aceștia au fost transportati la spital, pentru investigații suplimentare.