Accident mortal la Loloiasca

Daniel Dimache -

Accident mortal la Loloiasca

Un accident groaznic s-a petrecut noaptea trecută în satul Loloiasca, comuna Tomșani. Un om a murit, iar alți trei au fost răniți după ce mașinile în care erau s-au ciocnit violent. Este vorba despre două autoturisme, un autotren și o autoutilitară. În urma impactului, una dintre mașini a luat foc.
Accidentul s-a produs pe DN1B, pe sensul către Ploiești. În vehiculele implicate erau șase persoane. Din primele date, un autoturism, care se deplasa pe direcția Buzău – Ploiești, ar fi intrat în depășirea unui tir, a lovit frontal un Logan. Din impactul celor două autoturisme, au mai fost avariate un tir și o autoutilitară. După impact, mașina care a produs accidentul a luat foc și a ars în totalitate.


Imediat la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe și echipajele de descarcerare de la ISU Prahova. Pompierii au reușit să scoată victima rămasă captivă într-un Logan, dar din păcate, era deja decedată. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani. Alte trei victime au fost transportate la spital cu răni grave. Un bărbat de 40 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral grav și era în coma grad 6. Alte două victime s-au ales cu traumatisme toracice și abdominale.