Accident rutier provocat de un bărbat care se afla sub influența alcoolului

Daniel Dimache -

Accident rutier provocat de un bărbat care se afla sub influența alcoolului

 

La data de 17 decembrie a.c., în jurul orei 13.40, polițiștii Serviciului Rutier Prahova, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 1 E60, în afara localităţii Păulești s-ar fi produs un accident rutier cu pagube materiale.

Din cercetări a reieșit faptul că, un bărbat de 62 de ani în timp ce conducea autoturismul pe direcția Brașov către Ploiești, la intersecția cu DJ 155 a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, care se afla oprit pe banda de stocaj unde se asigura și acorda prioritate de trecere autovehiculelor care circulau pe DN 1.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.00 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului de 48 ani și de 0.60 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani, acesta fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.