Accident – telenovelă la Cocorăştii Mislii

Redactia -

Accident – telenovelă la Cocorăştii Mislii

La data de 01.08.2013 , în jurul orei 19.45, un minor în vârstă de 12 ani se deplasa pe bicicleta pe D.C. 8 din direcția Țipărești către D.J. 100 D.

Când a ajuns în dreptul unui imobil din comuna Cocorăștii Mislii, biciclistul a surprins și accidentat un tânăr ce prezinta handicap grav, după care și-a continuat deplasarea.

Fratele tânărului accident s-a urcat la volanul autoturismului său și a plecat să-l caute pe biciclist. După ce a parcurs aproximativ 1,5 km și a ajuns pe D.S. 1000, drum îngustat, în rampă, curbă către dreapta, conducătorul auto a ocolit o femeie, a frânat brusc, dar nu a putut evita impactul cu un biciclist despre care ulterior a aflat că este chiar cel care îi accidentase fratele.

Atât biciclistul, cât și tânărul accidentat de el au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale, cel de-al doilea rămânând internat pentru supraveghere.

Din primele cercetări, rezultă că vinovati de producerea accidentelor se fac biciclistul și conducătorul auto, motiv pentru care față de aceștia s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.