Gazeta de Prahova

Accidente grave pe DN1, la Băicoi, DN1A – Berceni şi DN1B – Valea Călugărească

Fără categorie

Redactia

Trei accidente rutiere s-au produs în această dimineaţă pe trei dintre drumurile naţionale care traversează localitatea.În jurul orei 7.00, pe DN1, în zona oraşului Băicoi, a avut loc un eveniment rutier. O femeie în vârstă de 48 de ani a fost lovită de un autoturism. 20 de minute mai târziu, de data aceasta pe DN1A, pe raza comunei Berceni a avut loc un alt accident în care un alt pieton a fost lovit de un autoturism.

În jurul ore 7.30, pe DN1B, la Valea Călugărească, două autoturisme au intrat în coliziune o persoană fiind rănită. Aici, cauza probabilă a producerii accidentului ar fi, potrivit poliţiştilor, neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers. Traficul s-a desfăşurat cu dificultate în zonă până la efectuarea cercetărilor şi degajarea maşinilor avariate de pe carosabil.

foto:arhivă

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline