Accidente la Floreşti şi Valea Călugărească. Care este starea victimelor

Redactia -

Accidente la Floreşti şi Valea Călugărească. Care este starea victimelor

Două accidente rutiere s-au produs, miercuri, pe drumurile din Prahova. Iată detalii:

Primul dintre accidente s-a produs pe DN 1, la intersecţia cu drumul care duce spre  comuna Florești, fiind implicate două autoturisme. Un pasager în vârstă de 56 de ani este asistat medical la fața locului. Traficul rutier a fost dirijat de către polițiștii rutieri.

Cei doi conducători auto cu vârstele de 39 de ani, respectiv 66 de ani au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Pasagerul în vârstă de 56 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

***

La data de 19 aprilie a.c., în jurul orei 13.45 pe DN1 B Valea Călugărească s-a produs un accident de circulație între un vehicul electric și o autoutilitară.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 85 de ani în timp ce se deplasa cu un scuter electric pe o stradă din localitatea Valea Călugărească, la un moment dat la o intersecție cu DN1B a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 41 de ani.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului scuterului electric. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.