Gazeta de Prahova

Accidente şi incendii cu victime, de Crăciun, în judeţ

Știri

Daniel Dimache

Nici pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, nenorocirile nu au ocolit judeţul Prahova. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a înregistrat trei accidente rutiere grave, petrecute pe şoselele din Prahova. 

De dimineaţă, pe Drumul Naţional nr. 1- Centura de Vest a muncipiului Ploieşti, în sensul giratoriu ce duce în  Cartierul Vest, un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, în urma incidentului două persoane necesitând asistenţă medicală. Spre seară, în jurul 18.30 tot la Ploieşti, pe Strada Depoului, un autoturism a lovit un stâlp, rezultând două victime. Cam în acelaşi timp, s-a petrecut cel mai grav accident rutier, pe DN1A, în satul Homorâciu. 2 autoturisme s-au ciocnit, mai multe  persaone fiind rănite, dintre care una încarcerată. 6 persoane, dintr care 3 fete minore, au fost trimise la spital, în urma acestui accident.

După orele 21.00, pompierii prahoveni au intervenit la două incendii. Unul a avut loc la o casă în comuna Colceag, sat Inoteşti. Incendiul s-a întins pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp. O femeie de 52 de ani a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe faţă, fiind transportată la spital.
Un alt incendiu a avut loc la o baracă, pe str. Pompelor, în Ploieşti. Au ars 30 mp baraca și două camioane (doar anvelopele). Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum și cu o ambulanţă Smurd. Incendiul nu a produs victime.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)

Citeste mai departe

Statistici T5
Inline
Inline