Accidente şi incendii cu victime, de Crăciun, în judeţ

Daniel Dimache -

Accidente şi incendii cu victime, de Crăciun, în judeţ

Nici pe 25 decembrie, în prima zi de Crăciun, nenorocirile nu au ocolit judeţul Prahova. Inspectoratul Judeţean de Poliţie a înregistrat trei accidente rutiere grave, petrecute pe şoselele din Prahova. 

De dimineaţă, pe Drumul Naţional nr. 1- Centura de Vest a muncipiului Ploieşti, în sensul giratoriu ce duce în  Cartierul Vest, un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, în urma incidentului două persoane necesitând asistenţă medicală. Spre seară, în jurul 18.30 tot la Ploieşti, pe Strada Depoului, un autoturism a lovit un stâlp, rezultând două victime. Cam în acelaşi timp, s-a petrecut cel mai grav accident rutier, pe DN1A, în satul Homorâciu. 2 autoturisme s-au ciocnit, mai multe  persaone fiind rănite, dintre care una încarcerată. 6 persoane, dintr care 3 fete minore, au fost trimise la spital, în urma acestui accident.

După orele 21.00, pompierii prahoveni au intervenit la două incendii. Unul a avut loc la o casă în comuna Colceag, sat Inoteşti. Incendiul s-a întins pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp. O femeie de 52 de ani a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe faţă, fiind transportată la spital.
Un alt incendiu a avut loc la o baracă, pe str. Pompelor, în Ploieşti. Au ars 30 mp baraca și două camioane (doar anvelopele). Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, precum și cu o ambulanţă Smurd. Incendiul nu a produs victime.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)