Acţiune de plantare pe Centura de Est a Ploieştiului

Redactia -

Acţiune de plantare pe Centura de Est a Ploieştiului

În baza parteneriatului derulat cu Asociaţia Mai Mult Verde, reprezentanţii societăţii noastre precum şi ai asociaţiei anterior menţionată vor derula activităţi de completare a pădurii de stejar de pe Centura de Est a municipiului, sâmbătă – 25 octombrie 2014. La aceste activităţi vor participa in jur de 200 de voluntari din Bucureşti şi Ploieşti, Asociaţia Mai Mult Verde punând la dispoziţie în jur de 3.500 puieţi stejar şi specii completare (frasin, arţar, paltin etc).

SGU Ploieşti participă la aceste acţiuni cu personal de specialitate pentru asigurarea suportului tehnic necesar unei bune desfăşurări a activităţilor de plantare dar şi alte elemente de logistică precum cisterne cu apă, corturi etc. O acţiune similară se va derula şi în data de 1 noiembrie 2014, când, în cadrul aceluiaşi parteneriat, se vor planta înca 3.500 puieţi de stejar în aceeaşi zonă. Persoanele care doresc sa participe la acest eveniment sunt asteptate pe Centura de Est a oraşului, începând cu ora 9.00, în zilele menţionate mai sus.

 În cazul în care condiţiile meteorologice (precipitaţii) nu vor permite derularea activităţilor de plantare, de sâmbătă – 25 octombrie a.c., acestea se vor amâna, următoarea dată programată fiind 1 noiembrie a.c.