Acţiune a poliţiei în Mizil, Gura Vitioarei, Cocorăştii Colţ şi Teişani

Redactia -

Acţiune a poliţiei în Mizil, Gura Vitioarei, Cocorăştii Colţ şi Teişani

Produse alimentare cu termenul expirat – depistate de polițiștii din Cocorăștii Colț

Miercuri, în intervalul 10 – 12, polițiștii Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au desfășurat o acțiune în Mănești. Au verificat două societăți comerciale, au controlat 16 autovehicule și 2 atelaje hipo și au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.950 lei. Au fost distruse produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat.

 

6 societăți comerciale au fost verificate ieri de către polițiștii din Predeal Sărari, Gura Vitioarei și Teișani

Polițiști ai Posturilor comunale Predeal Sărari, Gura Vitioarei și Teișani, arondate în sistem metropolitan Poliției orașului Vălenii de Munte, au organizat și desfășurat o acţiune cu efective mărite, cu scopul protejării populației împotriva actelor ilegale de comerț și prevenirii evenimentelor rutiere pe drumurile publice de pe raza de competență a celor trei localităț Au verificat șase societăți comerciale, au controlat 24 de autovehicule și 2 atelaje hipo și au aplicat 12 sancțiuni în valoare de 2.950 lei.

Acțiune în Mizil și Gura Vadului

În intervalul 13 – 15 , polițiștii din Mizil au organizat o acțiune pe raza orașului și a comunei Gura Vadului.

Astfel, au verificat nouă societăți comerciale, au controlat 48 de autovehicule, au aplicat 37 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 7.010 lei și au confiscat suma de 61 lei, nefiscalizată.