Gazeta de Prahova

Acţiune a Poliţiei Rutiere în Vălenii de Munte

Știri

Redactia

La nivelul Poliției orașului Vălenii de Munte a fost organizată o acțiune rutieră.

Astfel, au fost verificate 26 de autovehicule și un atelaj hipo, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 4.060 lei.

În jurul orei 11, polițiștii au depistat un bărbat din comuna Gura Vitioarei în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 1,1 m3 material lemnos, fără documente legale de proveniență și transport. S-a procedat la sancționarea contravențională a persoanei,  confiscarea materialului lemnos și lăsarea acestuia în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Vălenii de Munte.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline