Acţiune a Poliţiei Vălenii de Munte

Redactia -

Acţiune a Poliţiei Vălenii de Munte
  • Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea abaterilor pietonilor, precum și pentru verificarea transporturilor de persoane în regim taxi.Au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 29.970  lei, au reținut șase permise de conducere și au retras două certificate de înmatriculare.
  • Ieri, în intervalul orar 1430-1630, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploieşti au desfășurat o acțiune în zona parcului „Coral” și în piața agroalimentară ,,Aurora Vest”, în vederea prevenirii și combaterii comerțului ilicit, a cerșetoriei și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice.Au aplicat 17 sancţiuni contravenționale, în valoare de 4.440 lei.

 

  • Miercuri, între orele 12 și 15, agenți din cadrul Poliției orașului Vălenii de Munte au organizat şi desfășurat o acţiune rutieră și de ordine publică, în localitățile Gura Vitioarei și Predeal-Sărari. Au verificat agenți economici, au controlat 32 de autovehicule și un atelaj hipo și au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.610 lei.