Acţiune extinsă a forţelor de ordine în cartierele Mimiu şi Bereasca

Daniel Dimache -

Acţiune extinsă a forţelor de ordine în cartierele Mimiu şi Bereasca

La această oră, se află în desfășurare o acțiune cu efective mărite, în cartierele Mimiu și Bereasca, la care participă  peste 190 de forțe de ordine publică, în scopul  verificării modului de respectare a reglementărilor legale instituite în perioada stării de urgenţă, prin ordonanțele militare, precum și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Totodată, având în vedere evenimentul produs pe strada Palanca din Ploiești, în data de 30 martie a.c., când mai multe persoane au tulburat ordinea și liniștea publică, prin participarea la un conflict și ar fi săvârșit fapte de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare, vor fi puse în executare 7 mandate de percheziție la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea acestor infracțiuni.

Sunt angrenați 123 de polițiști, 50 de jandarmi, 14 militari M.Ap.N. și 10 polițiști locali, constituiți în 40 de dispozitive de ordine și siguranță publică și puncte de verificare.

La acțiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ,,Matei Basarab” Ploiești.

Activitățile beneficiază de suportul operațional al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul  Inspectoratului General al Poliției Române.

(Foto amator)