Case sau apartamente în rate fara dobanda pentru modelele Studio20

Vlad Preda -

Case sau apartamente în rate fara dobanda pentru modelele Studio20

Vrei sa iti achizitionezi apartamentul sau casa visurilor tale. Vrei sa fii independenta si stabila financiar, sa fii pe picioarele tale. Acum o poti face rapid. Incepe munca la Studio20 ca model de videochat glamour, in orice oras mare din Romania, intre 16 Septembrie si 30 Octombrie 2021, si poti avea casa sau apartament in rate fara dobanda chiar in noaptea de Revelion!

Intre 16 septembrie si 31 octombrie orice model ce se angajeaza la Studio20 poate primi un apartament in rate cu 0% dobanda chiar pe 1 ianuarie 2022!  

Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a beneficia de aceasta oportunitate sunt simple

Daca esti deja model de videochat, stii ca poti castiga sume mari intr-un timp mult mai scurt decat daca lucrezi in alt domeniu. Daca te gandesti sa devii model, sigur ai auzit sau citit despre sumele pe care le castiga modelele si vrei sa profiti de aceasta oportuniate pentru a-ti indeplini dorintele personale si materiale.

Pe langa training gratuit, cursuri de limba engleza, limuzina Studio20 si multe alte beneficii pe care le ofera Studio20, acum modelele au ocazia de a-si achizitiona rapid o casa sau un apartament in rate cu dobanda zero

Studio 20 iti ofera sansa de a avea locuinta pe care ti-o doresti, si mai mult de atat, impreuna cu managerul de studio, vei face un plan financiar in care poti vedea cat de repede poti plati ratele si de cate ore ai nevoie pentru a-ti realiza visul.

Cum ma calific pentru aceasta oportunitate?

Incepi prima logare la oricare din sediile Studio20 din Romania intre 16 si 30 Octombrie 2021.  

Pana pe 31 Decembrie 2021 faci o medie de minim 3000 de euro pe perioada si 20000 de euro total sales (te ajutam noi, daca te tii de program). Managerul studioului va analiza castigurile tale din primele 3 luni si impreuna veti realiza un plan pentru viitor. 

Pe 1 ianuarie iti alegi o casa sau un apartament si noi ti-o cumparam in rate, valoarea si numarul ratelor fiind flexibila pentru ati permite sa scapi de ele cat mai rapid.

Daca iti doresti cu adevarat sa ai casa viurilor tale, dar ai chef de munca, contacteaza chiar acum unul din sediile Studio20.

Cu siguranta ai citit multe despre beneficiile pe care ti le poate oferi jobul de model videochat, de la veniturile mari, la sansa de a invata despre oameni si cum sa comunici in avantajul tau in viata, dar ce spui de o locuinta a ta de la Studio 20?

Studio20, cel mai bun studio de videochat din lume, ofera modelelor sale oportunitatea de a fi proprietarele propriei case si te ajuta sa iti rambursezi ratele pentru locuinta cat mai repede. 

Care e valoarea maxima a casei? Valoare maxima depinde de venitul tau mediu ca rata sa fie sustenabila. Asta inseamna ca dupa ce platesti rata, sa iti ramana suficienti bani nu doar ca sa supravietuiesti, dar ca sa traiesti frumos in continuare.

Ce tip de locuinta iti poti cumpara? Impreuna cu un agent imobiliar, vom analiza care e casa pe care ti-o doresti si cum poti ajunge sa o ai. Noi recomandam o casa /apartament nou, gata finalizat, in care sa te poti muta cat mai repede.

Cum vei plati locuinta? Plata ratelor va fi extrem de simpla, la fiecare perioada de plata vei avea o parte a platii pe care o vei aloca direct ratelor pentru locuinta ta. 

Studio20 este o companie ce are in prezent 350 de angajati permamenti si peste 1000 de colaboratori (modele). Isi desfasoara activitatea in 33 locatii, din 6 tari (Romania, Statele Unite, Columbia, Ungaria, Cipru si Cehia), pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud). Studio20 a realizat o cifra de afaceri in 2020 o cifra de afaceri de 35 de milioane euro. In Romania are locatii in toate orasele mari: Bucuresti, Ploiesti, Iasi, Cluj-Napoca, Oradea, Brasov, Timisoara si Craiova.

Studio Videochat Ploiesti marca Studio20

Studio20 are o filiala in Ploiesti. Studio-ul de videochat este situat in zona centrala, in apropiere de Halele Centrale, pe Strada Romana nr. 28-30, etajul 3. Vei descoperi aici un mediu de lucru luxos, unde iti vei putea pune in valoare imaginatia cu ajutorul numeroaselor camere tematice, astfel incat sa impresionezi si sa devii o adevarata senzatie in lumea divertismentului pentru adulti. In plus, iti punem la dispozitie aparatura de ultima generatie si suport tehnic permanent, pentru ca ne dorim sa ai toate conditiile necesare pentru a excela ca model de videochat.

Sunt binevenite sa se alature echipei noastre tinere ambitioase, care isi doresc sa evolueze pe plan profesional si personal alaturi de un brand renumit din lumea divertismentului pentru adulti. Poti aplica pentru un job oferit in cadrul studioului de videochat din Ploiesti sau in oricare altul din restul tarii. Oriunde ti-ai dori sa lucrezi, vei avea posibilitatea sa castigi si peste 10.000 de dolari pe luna daca ai succes, astfel incat sa-ti permiti sa iti indeplinesti orice dorinta ai avea: sa ai casa visurilor tale, sa calatoresti in orice loc exotic ai visat, sa iti faci operatiile estetice care sa iti confere incredere in tine si chiar sa-ti achizitionezi si o masina. Toate acestea alaturandu-te echipei si incepand activitatea intr-un studio de videochat marca Studio 20!