Gazeta de Prahova

Adolescent dispărut de Sărbători

Știri

Daniel Dimache

Poliţiştii din Filipeştii de Pădure au fost sesizaţi despre faptul că Bădoi Alexandru Florin, de 18 ani, din localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.
Semnalmente: înălţime 1, 6o – 1, 65, greutate aproximativ 60 de kg, constituţie atletică, ten măsliniu, faţa ovală, ochi verzi, păr negru.
La momentul plecării era îmbrăcat cu geacă de culoare crem, pantaloni de culoare gri – cenuşiu cu buline de culoare albă, tricou de culoare neagră şi adidaşi de culoare albastră, informează IPJ Prahova.
Persoanele care pot oferi informaţii despre tânărul în cauză sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline