Adolescentă de 17 ani, victimă a crimei pasionale care a zguduit azi Ploieștiul

Daniel Dimache -

Adolescentă de 17 ani, victimă a crimei pasionale care a zguduit azi Ploieștiul

Uciderea unei adolescente de 17 ani, pe domeniul public, este crima care a zguduit, astăzi, Ploieștiul. 

Aseară, în jurul orei 18:30, Poliția municipiului Ploiești a fost sesizată despre dispariția unei minore în vârstă de 17 ani, din municipiu, de către mama acesteia. Imediat după sesizare, polițiștii au desfășurat activități pentru găsirea minorei, a informat IPJ Prahova. Activitățile s-au derulat inclusiv sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Astăzi în jurul orei 15:30, ca urmare a acestor activități, minora a fost găsită, din păcate decedată. Cadavrul a fost găsit în clădirea dezafectată a foste Băi Publice, de pe Strada Romană. 

Au ieșit la iveală detalii despre crimă și se pare că ar fi fost identificat și făptașul, care deocamdată este doar suspect, până ce cauza se va judeca și va fi dată o hotărâre definitivă. Se vehiculează că fata s-ar fi întâlnit în seara trecută cu iubitul ei în vârstă de peste 40 de ani, căsătorit, de loc din comuna Șirna. Adolescenta l-ar fi amenințat că dezvăluie relația lor, fapt ce l-a determinat pe acesta să o ștranguleze. Bărbatul se află în custodia poliției.

(Fotografie cu caracter ilustrativ)