Adolescenţi reţinuţi de Poliţia Locală Ploieşti pentru incendierea unei ghene din zona Aleea Strunga

Redactia -

Adolescenţi reţinuţi de Poliţia Locală Ploieşti pentru incendierea unei ghene din zona Aleea Strunga

În dimineața zilei de astăzi, 16 august 2023, în jurul orei 04:20, polițiștii locali au depistat pe strada Cosminele, trei tineri care erau suspecți pentru incendierea deșeurilor menajere de la o platformă gospodărească.

Cele trei persoane au fost reținute de patrula Poliției Locale, în urma semnalmentelor comunicate de Dispeceratul instituției, fiind suspecte de incendierea în jurul orei 02:00 a deșeurilor menajere de la platforma gospodărească aferentă blocurilor de pe Aleea Strunga.

Tinerii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, domiciliați în Ploiești, au fost identificați și predați de polițiștii locali reprezentanților Secției nr. 3 Poliție, în vederea continuării cercetărilor, informează Poliţia Locală Ploieşti.

Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte și face apel la spiritul civic al cetățenilor, cărora le recomandă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, pe adresa de e-mail [email protected] sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice.