Adrian Semcu îl susţine pe Mircea Roşca pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Prahova

Redactia -

Adrian Semcu îl susţine pe Mircea Roşca pentru funcţia de vicepreşedinte al CJ Prahova

Adrian Semcu, fost preşedinte al PNL Prahova,  a emis un comunicat de presă prin care îşi declară susţinerea pentru desemnarea lui Mircea Roşca în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova. Cei doi liberali ar deveni, astfel, colegi de echipă la CJ Prahova, aceasta după disputa avută în sânul PNL Prahova, în momentul în care Semcu a fost demis iar Mircea Roşca i-a luat locul. Iată comunicatul lui Adrian Semcu:

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Declar public susţinerea şi votul meu pentru desemnarea lui Mircea Roşca, preşedintele interimar al PNL-Prahova, ca vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, în şedinţa acestui for de mâine, 30 ianuarie 2012.

Am convingerea că, mai presus de luptele din interiorul oricărui partid, se află interesul public al prahovenilor, care, în această perioadă de criză economică, agravată de iarna grea, cer ca judeţul lor să fie gestionat de autorităţi publice locale funcţionale, implicate şi puternice.

Pe acest temei şi consecvent acţiunii mele politice in toti anii în care am fost preşedinte statutar al Partidului Naţional Liberal-Prahova, înţeleg să trec peste orgoliile şi ambiţiile personale şi să-i acord toată susţinerea mea lui Mircea Roşca, Consider, de asemenea, că judeţul Prahova are nevoie de doi liberali care să facă echipă cu preşedintele Mircea Cosma şi îmi exprim speranţa că Mircea Roşca nu va infirma încrederea pe care o investim în persoana domniei sale.

În acelaşi timp, le cer public d-lui Mircea Roşca şi colegilor noştri din conducerea interimară a PNL-Prahova să revină, în acţiunea dumnealor politică, la fair-play-ul care caracterizează Partidul Naţional Liberal. Le cer să îndeplinească angajamentul asumat în faţa Consiliului Naţional Executiv al partidului nostru şi girat de însuşi preşedintele Crin Antonescu: organizarea, la începutul lunii martie, a conferinţei judeţene a PNL, pentru alegerea unui for de conducere statutar şi legitim al filialei. PNL-Prahova nu-şi poate permite să rămână divizat şi măcinat de lupte interne, în contextul organizării alegerilor locale, aşa cum este normal, în luna iunie. Victoria noastră în alegerile locale, împreună cu aliaţii de la Partidul Social-Democrat, depinde de cât de uniţi şi de puternici vom fi! Iar cheia unităţii şi puterii noaste este dată de o conducere permanentă, statutară şi aleasă de liberalii prahoveni.

ADRIAN SEMCU,

Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova

Membru al Biroului Politic Central al Partidului Naţional Liberal