Adus înainte de debutul pregătirilor de iarnă de la Viitorul, Mihai Ene s-a întors de unde a… plecat!

Dragos Trestioreanu -

Adus înainte de debutul pregătirilor de iarnă de la Viitorul, Mihai Ene s-a întors de unde a… plecat!

Absențele mijlocașului central junior Mihai Ene din loturile aliniate de antrenorul principal al FC Petrolul, Romulus Ciobanu, la meciurile amicale de sâmbătă, 17 februarie 2018, și miercuri, 21 februarie, de la CNF Buftea și de pe terenul secund al bazei sportive de la Strejnic, cu CSU 2 Craiova, respectiv Progresul Spartac București, i-au surprins pe iubitorii de galben și albastru. Cei care, firesc, s-au întrebat dacă nu cumva sunt legate de vreo accidentare. Ene a fost adus la Petrolul chiar înaintea startului pregătirilor de iarnă și a parcurs astfel ambele stagii, de la Cheile Grădiștei și Buftea, bifând și șase partide-test (218 minute pe teren, cu o medie de 36,33).

Până la urmă, prin intermediul www.fcpetrolul.ro, s-a aflat că tânărul fotbalist ploieștean de origine, ex-component până la vârsta de 12 ani a CCJ al defunctei SC FC Petrolul, a cerut – și i s-a aprobat – să se întoarcă la Ovidiu, pentru a-și continua cariera în cadrul Academiei Hagi, motivând că vrea să urmeze tot la Constanța, ca și până acum, cursurile școlare.

Ținând cont că Petrolul avea, până la revenirea lui Mihai Ene la Viitorul, nu mai puțin de 10 tineri jucători eligibili „U 19”, renunțarea la a mai fi legitimat la clubul găzarilor, cu doar două săptămâni înaintea debutului returului, nu ar fi vreo lovitură primită de echipă, existând oricând trei titulari buni de acest profil, ca și trei rezerve – la fel. Totuși, un semn de întrebare ar fi. Mai precis, de ce nu și-a făcut probleme ploieșteanul pentru cursurile școlare de la Constanța atunci când a acceptat să vină la Petrolul?!? Iar aproape de spartul târgului, să zic așa, și-a adus aminte de ele? Nu cumva o fi avut alte așteptări de la revenirea la Ploiești?

Foto: www.fcpetrolul.ro (www.sportpictures.eu – Răzvan PĂSĂRICĂ), în echipament galben, la ultimul joc-test la FC Petrolul, cu Chindia Târgoviște, la CNF Buftea